KONZORCIA ONLINE KÖVETŐ

KOK

Konzorcia Online Követő (KOK) 1

Érdeklődés

Amennyiben a Konzorcia Online Követő termékünkel kapcsolatban kérdése van írjon nekünk, illetve szívesen állunk rendelkezésére a +36-30-445-2573 telefonszámon.

APEX technológiával fejlesztett helpdesk és projektkövetést támogató alkalmazás, mely az internet lehetőségeire épít. Használatával egyszerűen lehet a felhasználói bejelentéseket követni, a projektek folyamatát menedzselni.

Az ördög a részletekben van, tartja egyik mondásunk. A részletek kézbentartása minden bonyolult probléma esetén meghatározó jelentőségű. A Konzorcia Online Követő (KoK) létrehozásának fő célkitűzése az volt, hogy változó és szerteágazó projekt részletek követéséhez egy egyszerű eszköz álljon rendelkezésünkre.
Bárki, aki már megpróbált egy nem triviálisan egyszerű projektet követni tapasztalhatta, hogy a részletek néhány probléma esetén még egyszerűen fejben tarthatók, de bizonyos bonyolultság után ez már nem, vagy csak igen nagy hibaszázalék mellett tehető meg. Az emberi agy ugyanis nem elsősorban információtárolásra, hanem új információk létrehozására specializálódott.

Főbb jellemzők

1.

LDAP integráció

2.

Beépített rugalmasan setupolható munkafolyamatok és jogosultsági rendszer

3.

Időráfordítások és határidők/státuszok automatikus monitorozási lehetősége (e-mail és SMS integráció)

Kell tehát egy olyan eszköz, mely a projekt vagy bármilyen más logikailag összetartozó információforrás legfontosabb tényeit, legfontosabb információit tárolja, az érintettek számára hozzáférhetővé teszi, és az események időbeliségét követi.

A KOK egy Oracle APEX technológiával fejlesztett helpdesk és projektkövető alkalmazás, mely az internet lehetőségeire épít. Használatával egyszerűen lehet a felhasználói bejelentéseket követni, a projektek folyamatát menedzselni.

Fontos hozadéka a rendszer használatának, hogy egy automatikusan épülő online tudásbázis kerül a vállalat tulajdonába.

A KOK-ba hosszú évek tapasztalata alapján kidolgozott Best Practice folyamatokat építettünk. A beépített jogosultsági és workflow modul segítségével néhány kattintással létrehozhatók az egyedi üzleti igényeket támogató munkafolyamatok. A rendszer telepítése, bevezetése és oktatása akár néhány nap alatt elvégezhető.

A KOK használatával a projekt vagy támogatási tevékenység hatékonysága, átláthatósága lényegesen megnő, csökken a tevékenység üzleti kockázata.

A KOK termékként (on-premise alkalmazásként) vagy SaaS szolgáltatásként is megvásárolható.

Funkcionális jellemzők:

agsdix-null

Gyors bevezetés

agsdix-null

Egyszerű használhatóság

agsdix-null

Saját workflow

agsdix-null

Egyedileg definiálható riasztások

agsdix-null

Számlázási adatok előállítása

agsdix-null

Best Practice folyamatok

agsdix-null

Rugalmas kimutatások

agsdix-null

időráfordítás mérése

agsdix-null

Saját jogosultsági rendszer,

agsdix-null

Online tudásbázis

Technológiai jellemzők:

agsdix-null

Oracle DB

agsdix-null

APEX technológia

agsdix-null

E-mail és SMS integráció

agsdix-null

LDAP integráció lehetősége

Legfontosabb referenciák:

agsdix-null

Artisjus Jogvédő Iroda

agsdix-null

FKF Nonprofit Zrt.

agsdix-null

Hunguest Hotels

agsdix-null

Danubius Hotels

agsdix-null

IBIDEN Hungary

agsdix-null

RTL Klub

agsdix-null

Leier Hungária