KSR

KÖZPONTI SORSZÁMKEZELŐ RENDSZER

A rendszert kis gyógyszercégek (KKV) számára fejlesztettük ki, melyek számára EU/2011/62 (FMD)
előírás sorszámozási kötelezettséget ír elő.

Konzultáció

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

A Konzorcia 2002-ben alapított magyar tulajdonú informatikai vállalat. Munkatársai nagy része több évig dolgozott az Oracle Hungary Kft. tanácsadási részlegében vezetőként vagy tanácsadóként, a support részlegben igazgatóként vagy támogatási szakemberként.

A Konzorcia az Oracle 2005. pénzügyi évében elnyerte az Oracle Alkalmazások Különdíját, amely díjat az Oracle Pénzügyes kis- és középvállalati vállaltirányítási rendszerek bevezetésének területén mutatott kiemelkedő teljesítményével érdemelt ki.

A Konzorcia szolgáltatás- és termékportfóliója az Oracle technológián túl is igen széles. Számos egyedi rendszerfejlesztés, rendszerintegrációs projekt és webes portálfejlesztés fűződik a nevéhez. A Konzorcia az implementált rendszerekhez kapcsolódóan az éles üzemi indulás utáni támogatást, rendszerüzemeltetést is kínál.

Fő tevékenységek:
Konzultáció: Csomagszoftverek bevezetése az ügyfelek üzleti folyamatinak leképezésével.

Rendszerfejlesztés: Csomagszoftverek továbbfejlesztése és egyedi fejlesztésű rendszerek kialakítása az ügyfelek üzleti igényei alapján.

Rendszertámogatás: Informatikai rendszerek funkcionális és technikai támogatása, üzemeltetése.