Dental Labor Software

DLS

DLS - Dental Labor Software 1

Érdeklődés / DEMO

Amennyiben a DLS – Dental Labor Software termékkel kapcsolatban kérdése van írjon nekünk, illetve szívesen állunk rendelkezésére a +36-30-445-2573 telefonszámon.

KIKNEK KÉSZÜLT?

 

 

A rendszert olyan fogtechnikai eszközöket gyártó laborok részére fejlesztettük ki, akik egyedi rendelésre készült eszközök gyártásával foglalkoznak, és az Európai Parlament és a Tanács (EU) 745/2017 rendelete (MDR) egy egységes, szabványokon alapuló termékazonosítási, eszközazonosítási kötelezettséget ír elő számukra.

HOGYAN VEHETŐ IGÉNYBE?

 

A DLS rendszer privát-felhő alapú konfigurációban érhető el. Használata a regisztrációt és a megrendelő igényeinek figyelembevételével történő testre szabást követően, havi díj ellenében lehetséges.

MIK AZ ELŐNYEI?

 

 

– Gyors bevezethetőség,

– Magas rendelkezésre állás,

– Hosszútávú adatmegőrzés,

– Megrendelés és elszámolás kezelés,

– MDR támogatás,

– Magyar és angol nyelvű támogatás,

Dental Labor Software

HOGYAN MŰKÖDIK?

A DLS rendszer a teljes fogtechnikai labor működéséhez szükséges munkafolyamatok, technikusi és adminisztrátori szemszögből lényeges teendők és feladatok támogatását valósítja meg.

A felhasználók a rendszerbe való bejelentkezési adatok megadása után, a beállított szerepköröknek megfelelően kezelhetik a napi működés során a gyártói munkafázishoz köthető feladatainak elvégzéséhez szükséges munkáikat, folyamataikat. A rendelés felvételétől kezdve, az ügyintézői feladatokon keresztül mind a technikusi munkák, mind a kiszállítói tevékenységek rögzíthetők és dinamikusan kezelhetők.

Lehetőség van megrendelők, orvosok, páciensek és a hozzájuk köthető alapadatok kezelésére. A gyártási folyamatok rögzítése után a technikusi illetve megrendelői elszámolási adatok könnyedén kinyerhetők a rendszerből.

A rendszer segítséget nyújt az MDR rendeletben érintett gyártóknak oly módon, hogy a gyártás során meghatározott és a rendszerben rögzített anyagok, dokumentációk és egyéb a rendeletben foglalt lényeges információk tárolását, kezelését megvalósítja, támogatja.

KIKNEK AJÁNLJUK?

A rendszert olyan fogtechnikai eszközöket gyártó laboroknak ajánljuk, akik egyedi megrendelés alapján készített eszközeik adminisztrációs feladatait, gyártási munkafolyamatait szeretnék könnyedén, dinamikusan és biztonságosan egy központi rendszerben kezelni az MDR szabályozásban meghatározott kötelezettségek kielégítésének támogatásával.

DLS - Dental Labor Software 2
DLS - Dental Labor Software 3